Advies en kosten

Beter uit met een onafhankelijk advies

 

 

Als onafhankelijk adviseur selecteren wij voor u de beste productoplossingen. In tegenstelling tot banken (waar u alleen het eigen product krijgt aangeboden) adviseren en selecteren wij uit een marktbreed aanbod van hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen productoplossingen. Met voorwaarden die bij u passen en niet te duur zijn. 

Zo kunt u bijvoorbeeld veel geld besparen op rente en/of premie die u tientallen jaren maandelijks moet betalen, en wordt u niet geconfronteerd met onverwachte kosten die u op basis van uw wensen niet zou willen maken. Ook na het advies zorgen wij ervoor dat het advies en het bijbehorende product bij u blijft passen, ook als uw omstandigheden veranderen.

Goed financieel advies kan dus niet kosteloos zijn.
SFP-Finance is daarom vooraf helder en duidelijk over de kosten van onze dienstverlening aan u.

Zo ontvangt u bij onze afspraakbevestiging reeds een dienstverleningsdocument en een dienstenwijzer. Hierin leest u alle informatie over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. En wat de globale kosten van onze dienstverlening zijn.

SFP-Finance

Kantoor (geen bezoekadres)
Eifellaan 5
5691 JW Son en Breugel
T: 0499-841203
E: info@sfp-finance.nl

Bereikbaar:
Op werkdagen van 09:00 uur tot 21.00 uur.
Andere tijden uitsluitend op afspraak.

Meer weten?

In onze dienstverleningsdocumenten vindt u belangrijke informatie over ons aanbod en onze voorwaarden. U vindt hier ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?
Neem gerust contact op.Bekijk de documenten